Tram Experience van start: Comme Chez Soi op de tram

ADB
© BRUZZ
30/08/2016

Vanaf 30 augustus gaat het nieuwe seizoen van Tram Experience van start. Tijdens een tramrit van een goede twee uur door Brussel worden gastronomische maaltijden geserveerd die bedacht zijn door Belgische en internationale topchefs.

Vanaf 30 augustus gaat het inmiddels vijfde seizoen van Tram Experience van start. Het concept is even eenvoudig als briljant: tijdens een tramrit van meer dan twee uur door Brussel kookt een ervaren keukenploeg zes- of zevengangenmaaltijden bedacht door Belgische en internationale sterrenchefs.

De volgende Belgische gastronomische toppers geven een persoonlijke toets aan lokale gerechten in een origineel menu: Lionel Rigolet (Comme Chez Soi), Filip Claeys (De Jonkman), David Martin (La Paix) en Damien Bouchery (Bouchéry).

Ook een aantal prominente buitenlandse chefs die in België achter het fornuis staan doen mee. De Siciliaan Giovanni Bruno (Senzanome), de Californische chef Alex Joseph (Rouge Tomate) en de IJslandse Vilhjalmur Sigurdarson (Souvenir) maken de affiche compleet.

Tijdens de week en op zondag wordt een "Tram"-menu geserveerd dat bestaat uit zes gangen (drie hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert). Op vrijdag en zaterdag wordt dat het zevengangenmenu "Experience", tijdens een langere tramrit door Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving, Resto & Bar

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni