vanhaezebrouck

Anderlecht: 'Geen akkoord met Vanhaezebrouck'

© Belga
28/09/2017

Er is voorlopig nog geen akkoord met ex-AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck binnen te halen bij RSC Anderlecht, laat Anderlecht-woordvoerder David Steegen weten in een persbericht. Ondanks eerdere berichten op De Standaard en Het Nieuwsblad is dus nog helemaal niet zeker dat de West-Vlaamse coach René Weiler voor drie seizoenen zou opvolgen.

"Naar aanleiding van de zopas verschenen berichtgeving die door sommige media de wereld is ingestuurd, benadrukt RSC Anderlecht dat er geen akkoord is met Hein Vanhaezebrouck", liet Anderlecht weten in een kort persbericht.

Anderlecht zoekt na het vertrek van René Weiler naar een nieuwe coach. De Argentijn Nicolas Frutos werd voorlopig aangesteld als interimcoach, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat de Brusselse club met hem doorgaat als T1 na de 0-3 nederlaag in de Champions League van paars-wit woensdagavond tegen Celtic.

Hein Vanhaezebrouck en AA Gent maakten woensdag nog maar een einde aan hun samenwerking. Vanhaezebrouck werd de voorbije weken herhaaldelijk aan Anderlecht gelinkt.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni