Anderlecht plaatst zichzelf na overwinning naast leider Club Brugge

12/02/2017

Anderlecht heeft Zulte Waregem op de 26e speeldag in de Jupiler Pro League verslagen. De wedstrijd eindigde met 4-2. Pas in de slotminuut legde Chipciu de eindstand vast.

Anderlecht was uit naar revanche, want na de tweede minuut kon tegenstander Leye al scoren met een venijnige bal. Daarna deden Chipciu en Bruno enkele mooie acties, maar raakten niet voorbij doelman Bossut. Uiteindelijk maakten Hanni en Bruno er 2-1 van voor de rust. Na de rust scoorde Tielemans voor de derde keer, maar Anderlecht kreeg nog tegengas van Zulte Waregem na een tweede goal van Leye.

Het werd pas in de laatste minuut 4-2 na een goal van Chiupci. De overwinning plaatst Anderlecht voorlopig naast de leidende Club Brugge, maar Club Brugge speelt nog tegen Lokeren vanavond.