Anderlechtsupporters sceptisch over komst Trebel

SDR
© BRUZZ
17/01/2017

De Anderlechtse supportersgroep Mauves Army 2003 kan er niet mee lachen dat hun club speler Adrien Trebel overneemt van aartsvijand Standard Liège. ‘Uiteraard hebben transfers van spelers tussen rivaliserende clubs altijd bestaan, maar dat wil niet zeggen dat ze hiermee moeten doorgaan.’

Adrien Trebel is niet de eerste RSCA-speler die een verleden bij Standard heeft. Toen Steven Defour in 2014 bij Anderlecht kwam spelen, na drie seizoenen bij FC Porto en daarvoor vijf seizoenen in Luik, leidde dat tot onvrede bij supporters van zowel RSCA als Standard.

"Het verhaal-Defour had enkele serieuze kloven (sic) tussen Anderlechtsupporters achtergelaten en deze begon zich net te herstellen na zijn vertrek deze zomer. Wij hopen dat de komst van Trebel geen herhaling is van dit soort problemen," post Mauves Army 2003 dinsdag op Facebook.

Dat Trebel kapitein was bij Standard maakt het volgens de supportersgroep nog erger. Al benadrukt Mauves Army 2003 wel dat de post gericht is tegen de transferpolitiek van RSCA, niet tegen Trebel zelf.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni