In de vijfde en beslissende halve finalewedstrijd in de play-offs van het basketbal, kon Basic Fit Brussels niet stunten in Aalst. 67-64 werd het. Het Brussels sprookje eindigde zo zondagnamiddag in Aalst.

In een zinderende vijfde wedstrijd tussen Brussels en Okapi Aalstar, bleef ook nu het verschil klein. Favoriet Aalstar leidde bij de rust met 37-34. Maar de zenuwen namen toe bij de Ajuinen die Brussels in het derde kwart op voorsprong lieten komen. Op drie minuten van het einde, zat Brussels virtueel in de finale. Maar in de slotfase maakte Okapi het verschil. Zo komt er een einde aan een historisch seizoen voor Brussels.