Union plukt een speler weg bij Oud-Heverlee Leuven. De 23-jarige middenvelder Kenneth Houdret tekende een contract voor twee jaar met optie. Hij speelde al twee seizoen in Leuven, en heeft ook bij Charleroi Sporting gespeeld.

Kenneth Houdret, die in Brussel geboren is, speelde twee seizoenen voor OH Leuven. Daarvoor speelde hij voor Charleroi. Hij speelde in de eerste klasse speelde voor die twee clubs al 48 wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde.

Houdret is niet de eerste transfer die Union in de wacht sleept. Eerder verzekerde Union zich al van de diensten van Roman Ferber (Charleroi) en Anas Hamzaoui (Tubeke).

De voorbije weken speelde Union mee in de Play-Off II. De club kende een droomstart, met overwinningen tegen KV Mechelen, Waasland-Beveren en Sint-Truiden, en een heroïsch gelijkspel tegen Standard. Maar de jongste weken is het vet van de soep: de Brusselaars verloren hun laatste vier wedstrijden. Union speelt dinsdagavond in en tegen KV Mechelen, om het seizoen vrijdag thuis tegen Waasland-Beveren af te sluiten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni