RSCA speelt vriendschappelijk tegen RWDM op fandag

© BRUZZ
25/07/2017

Één van de belangrijkste voetbalderby's in Brussel is terug van weggeweest. RSC Anderlecht neemt het nu zondag nog eens op tegen RWDM. Let op, het gaat om de 'legends'. Dat zijn de bekende oud-spelers van beide clubs. De wedstrijd opent de fandag van paars-wit om 11u30 en zal zo'n uur duren.

De jaarlijkse fandag van Anderlecht vindt dit jaar op zondag 30 juli plaats. De vriendschappelijke wedstrijd tussen de coryfeeën van Sporting en Molenbeek springt daarbij in het oog.

De match start om 11u30. Voor Anderlecht trekken Gilles De Bilde, Nicolas Frutos en Oleg Iachtchouk nog eens hun voetbalschoenen aan. Daniël Renders, ex-trainer van RWDM en voormalig assistent-trainer van paars-wit, zal RSCA coachen.

RWDM zal geleid worden door Jacques Teugels. Teugels is één van de kampioenenmakers RWDM in 1975. Oud-spelers Fred Vanderbiest, Michel De Wolf en Rudy Cossey staan op het veld.

De fandag in en rond het Constant Vanden Stockstadion start om 10u. Er zijn verschillende activiteiten. Om 11u30 is er dus de 'legends derby'. Om 12u30 volgt de spelerspresentatie en van 14u30 tot 17u is er de steeds druk bijgewoonde signeersessie van de spelers.

Als extraatje kunnen de fans ook deelnemen aan de 'stadium mystery tour'. Meer info op de website van RSC Anderlecht.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni