Voetbalclub RWDM heeft voor de tweede keer dit seizoen verloren in de derde amateurklasse. De Molenbekenaren gingen met 6-3 de boot in bij Racing Jet Waver. Zo komt er ook einde aan de reeks van negen overwinningen op een rij.

Molenbeek miste met Cabeke en Haidara twee heel belangrijke defensieve pionnen. Iets wat de bezoekers ook zouden voelen. Pajaziti bracht Waver op voorsprong, Cissé maakte na een knappe solo gelijk en Moors zette de thuisploeg dan weer op 2-1. Dat was ook de ruststand. Weer was het Moors die Waver kort na de pauze een kloof bezorgde van twee goals. Maar Daal milderde vier minuten later alweer tot 3-2 en zelfs 3-3.

Waver was niet onder de indruk. Moors versloeg doelman Santos Pravos en vervolledigde z'n hattrick. Tien minuten later sloeg de thuisploeg Molenbeek helemaal K.O. met de 5-3 via Duhem. En vijf minuten voor tijd maakte Moors z'n vierde van de namiddag. Eén week voor de topper tegen eerste achtervolger Rebecq gaat RWDM met de billen bloot in Waver.

Een uitgebreid verslag volgt later.

Het seizoen van RWDM

Op de laatste speeldag in derde amateurklasse speelt RWDM zondag in het Edmond Machtensstadion tegen Doornik. Het seizoen van de gedoodverfde Brusselse titelfavoriet liep niet altijd zoals gewenst. Met onder meer een trainersontslag. Maar uiteindelijk staat RWDM nu op één overwinning van de titel. Herbeleef het seizoen met artikels en video's van BRUZZ.