Union Saint-Gilloise kon ook zijn laatste wedstrijd van het seizoen niet winnen. In het Koning Boudewijnstadion verloor het vrijdagavond van Waasland-Beveren met 1-3. Bij Union namen vijf spelers afscheid van de club.

De wedstrijd startte met een mooie actie van de supporters die de club dankten voor het afgelopen seizoen. Voor de aftrap werden de afscheidnemende Cabeke, Van Diepenbeeck, Fauré, Sadin en Rajsel gehuldigd. Die laatste bevestigde zijn overgang voor drie seizoenen naar KV Oostende.

In de eerste helft was Union de gretigste ploeg. Augusto Da Silva scoorde na 28 minuten tegen zijn ex-club. Maar in de tweede helft bleek opnieuw dat het vat af is bij de Unionisten. Een wereldgoal van de Ghanees Ampomah bracht Waasland Beveren langszij. De debuterende Borry en opnieuw Ampomah legden de 1-3-eindstand vast.

Union verliest zo voor de zesde keer op rij. Het seizoen duurde duidelijk te lang voor de Brusselaars. Dankzij een schitterende start eindigt USG toch nog als vijfde in groep A van play off 2. Alle aandacht ging vrijdagavond naar de vertrekkers. Publiekslievelingen Sadin (naar RWDM?) en smaakmaker Rajsel hielden het niet droog. De 38-jarige Fauré speelde zijn laatste minuten als profvoetballer. En Cabeke en Van Diepenbeeck (allebei naar RWDM) namen uitgebreid afscheid van de supporters.