Union verloor dinsdagavond voor de vijfde keer op rij. KV Mechelen klopte de Brusselaars met 1-0.

Coach Grosjean stelde zijn ploeg in functie van het volgende seizoen op. Neels en Fixelles stonden in de basis. Tegen een uitgeblust KV Mechelen waren de eerste kansen voor Union. Mathias Fixelles was het dichtst bij de openingsgoal. Maar KV-doelman Coosemans redde het gekruist schot. Een minuut later zette Pfeffer Union-keeper Sadin op het verkeerde been: 1-0.

In de tweede helft kon USG geen vuist meer maken. De thuisploeg speelde de match dartel uit en kwam nog aan een resem kansen.

Verdiende zege voor Malinwa. Union snakt naar vakantie. Na een verrassend sterke start in play-off 2, staan de Unionisten nu voorlaatste in groep A. Vrijdag speelt Union zijn laatste match van het memorabele seizoen thuis tegen Waasland Beveren. Afspraak in het Koning Boudewijnstadion.