Summer vibe

Zomeradressen (1): Fit en strak in de stad

Bram Van de Velde
© BRUZZ
07/07/2016

En het werd zomer... Meteen ook de ideale periode om je comfortzone te verlaten. Of om eindelijk tijd te maken voor die ene plek in de stad die je anders voorbij raast. BRUZZ helpt je elke week aan een interessante, plezante en bij wijlen uitdagende lijst van 3 adressen om zelf uit te testen. Waar staat de ideale ligzetel, welke romantische zonsondergang mag je niet missen of in welk park vind je de exotiek van de tropen? Deze week, onder het motto 'fit én strak in de stad': een gratis workout.

1. STREET WORKOUT IN HET MAXIMILIAANPARK
Dankzij de heren van Wolf's-Bar is street workout in Brussel aan een opmars bezig. Sinds kort staan er volwaardige street workout toestellen in het Maximilaanpark. Een horizontale stok en je eigen lichaamsgewicht, meer heb je niet van doen.

2. OPENBARE FITNESSTOESTELLEN IN HET JUBELPARK
In China zijn publieke fitnessapparaten waanzinnig populair en staan ze overal. In onze stad vind je ze naast de atletiekpiste van de Militaire school in het Jubelpark. Roeien, pompen, lopen, alles kan. Even volhouden en je buikspieren zijn harder dan het staal waar ze op gesmeed zijn.

3. DE MUREN VAN HET LEGERMUSEUM
Geliefd bij klimmers. De musea in het Jubelpark zijn opgetrokken uit grote blokken natuursteen. Je klimt er niet omhoog, maar zijwaarts, waardoor je klimtechniek verbetert. Door de natuursteen lijkt het alsof je aan een rotswand in de Ardennen hangt.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni