Statusbericht

Submissions for this form are closed.

Stem voor De Beste Leraar van Brussel

De Brusselse ketjes krijgen elke dag les van gemotiveerde en dynamische leraren. Lesgeven in het grootstedelijke Brussel vraagt immers om een andere aanpak. Of beter: het vraagt om een andere leraar.

Eentje die gemotiveerd en geëngageerd is en die hen de stad leert ontdekken, zowel in het klaslokaal als op de Grote Markt. De beste leraar van Brussel wil nergens anders lesgeven én ziet Brussel als de leerplek bij uitstek! 

Maar WIE is die Beste Leraar van Brussel? Vorig jaar was dat Meester Bert van het Koninklijk Atheneum in Etterbeek. Dit jaar koos de jury uit de meer dan 70 genomineerden deze 3 leraars: juf Birgid, meester Olivier en juf Vicky.

De stemmen zijn geteld en de leerkracht die zich een jaar lang 'De Beste Leraar van Brussel' mag noemen is .... meester Olivier van BS Kameleon! Proficiat, Olivier! Lees ook: Olivier Van Roy is de Beste Leraar van Brussel

Dit waren de 3 genomineerde leerkrachten:

KANDIDAAT 1: Birgid Decleyn (BS Pistache - Schaarbeek)

LUISTERFinaliste Birgid: 'Elke leraar heeft een X-factor nodig'

KANDIDAAT 2: Olivier van Roy (BS Kameleon - Haren)

LUISTERFinalist Olivier: 'Leren is meer dan alleen op de banken zitten'

KANDIDAAT 3: Vicky Jacobs (secundair COOVI - Anderlecht)

LUISTER: Finaliste Vicky: 'Ik neem mezelf niet al te serieus bij mijn leerlingen'

 

De Beste Leraar van Brussel is een initiatief van de Brusselse lerarenopleidingen van de Erasmushogeschool Brussel, CVO Coovi en de Vrije Universiteit Brussel, samen met BRUZZ en de Universitaire Associatie Brussel. 

Met dit initiatief zijn we niet enkel op zoek naar de Beste Leraar van Brussel, maar willen we álle Brusselse leraren in de bloemetjes zetten

De winnaar of winnares wordt op woensdag 22 februari bekendgemaakt en wint een stadsfiets, geschonken door de Velofixer!