Union Saint-Gilloise verloor zaterdagavond in het Koning Boudewijnstadion van Cercle Brugge met 1-2. Union gaf drie punten weg in de slotfase.

Bij Union stond goudhaantje Nicolas Rajsel voor het eerst in twee maanden opnieuw in de basis. Hij zorgde samen met Aoulad, Fixelles en Da Silva voor de animatie in de eerste helft. Het was Gust Da Silva die de score opende. Ruststand 1-0.

In de tweede helft kwam Cercle Brugge opzetten. Doelman Saussez hield de hoofdstedelingen recht. Maar in de slotfase kraakten de Unionisten. Brusselaar Haroun maakte gelijk in de 86ste minuut.

Vier minuten later werd het zelfs 1-2 na een goal van ex-White Star-topschutter De Oliveira. Een kleine ramp voor Union dat nu voorlaatste staat. In de tweede periodestand staat de elfvoudige landskampioen zelfs allerlaatste met een punt.