RWDM begon goed aan de wedstrijd en kon heel wat kansen bij elkaar voetballen, maar net als in Twee Akren vorige week was de afwerking nog niet op punt. Net voor de rust krijgt Molenbeek net niet het deksel op de neus. De kans van Sprimont-spits Bertrand valt net op de deklat.

In de tweede helft vallen de doelpunten wel bij de thuisploeg. Mbuba en Brouckaert zorgen voor de 2-0 voorsprong. Maar tien minuten later volgt een koude douche voor RWDM. Sprimont komt in nog geen twee minuten op gelijke hoogte (2-2). Uiteindelijk kan invaller Damblon de meubelen nog redden voor Molenbeek met een kopbal voor een open doel. RWDM heeft na drie speeldagen nog altijd het maximum van de punten.