Union is uitstekend aan 2017 begonnen. Het klopte zondagnamiddag Oud-Heverlee Leuven met 4-0.

Man van de match was Nicolas Rajsel. De Sloveense Fransman had een voet in de vier goals. Zelf scoorde hij de 2-0, zijn eerste doelpunt in meer dan drie maanden.

Union begon gretiger en agressiever aan de partij. Dat leverde al na twaalf minuten een eerste doelpunt op. Mohammed Aoulad scoorde met een halve omhaal op aangeven van Rajsel. Het was de eerste goal van Aoulad als Unionist. De 2-0 volgde al snel. Rajsel haalde een voorzet van Perdichizzi schitterend uit de lucht en plaatste de bal prachtig in de verste benedenhoek.

In de tweede helft speculeerde USG op de counter. Eerst Aguemon en vijf minuten later Da Silva sloegen OHL KO. Een uitstekende prestatie van een herboren Union dat voor het eerst wint in de tweede periode.

In de stand in 1B klimmen de Unionisten naar de zesde plaats en komen zo op een punt van Leuven. Volgende zondag speelt Union opnieuw thuis. De tegenstander is dan Lierse.