Weer heeft White Star Bruxelles verloren in de eerste amateurklasse. Zaterdagavond graaide Dender in het slot van de wedstrijd de drie punten mee in het Edmond Machtensstadion. Bij White Star waren ze achteraf niet te spreken over de, volgens de thuisploeg, licht toegekende strafschop. Het werd 1-2.

In de eerste helft is Dender de betere ploeg. Cocchierre (ex-Union) zet de Oost-Vlamingen op voorsprong met z'n dertiende van het seizoen. De Italiaanse Brusselaar is ook de meeste dreigende speler in de tweede helft. Tot twee keer toe kan hij de score niet verder uitdiepen.

Twintig minuten voor tijd komt White Star langszij via topschutter Koffi. Maar in minuut 93 velt bezoeker Meeus het pijnlijke verdict voor White Star vanop de stip. En weer blijven de Brusselaars met lege handen en de voorlaatste plaats achter.