BRUZZ radio klaar voor de toekomst

Bij BRUZZ wachten we niet op de lente om onze radio op te blinken. Vanaf 4 februari hoor je heel wat nieuwe stemmen op je favoriete stadszender.

Maandag wordt de aftrap al meteen gegeven in ochtendshow Uptown. Bram Van de Velde prijst zich gelukkig met Celine De Mulder aan zijn zijde. Beiden geven je vanaf 7 uur ’s morgens een update over het de dag die komt/

In avondspitsshow Downtown gaat Gunnar van nu af aan met Luana Difficile de hort op. Zij vertellen je waar je ’s avonds naartoe moet en houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in showbizzland. Daarnaast win je ook tickets voor de tofste events in Brussel en rollen er regelmatig artiesten de studio in.

Robbe Petitjean hoor je elke werkdag vanaf 10 uur tot aan het middagprogramma A La Carte met Kenneth Berth. Om je namiddagdipje te omzeilen doe je vanaf 14 uur beroep op Séverine Champeaux. In het weekend zet BRUZZ in op jong talent met Paulien Baltussen (zaterdagochtend), Manon Kerhofs (zaterdagnamiddag) en Larissa Roose (zondagnamiddag).

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over

Nieuws uit Brussel in je mailbox?