Stel je vragen in 'A La Carte', het nieuwste programma van BRUZZ

Vanaf vandaag lanceert BRUZZ het nieuw interactief radio- en televisieprogramma: A La Carte, met telkens één centrale gast. Journalist Pascal Verbeken mag de spits afbijten.

Eén centrale gast en een interviewer. Maar jìj stelt de vragen. Dat is het format van het nieuwe praatprogramma bij BRUZZ: A La Carte. Vier interviewers staan hier voor klaar: Robert Esselinckx, Melina Verbeeck, Margot Otten en Filip De Rycke. Zij leggen afwisselend een week lang de gasten op de rooster. Kenneth Berth leidt als presentator alles in goede banen.

De eerste gast is een topper: Pascal Verbeke. In zijn nieuwste boek Brutopia verkent hij Brussel, de Europese salons en achterbuurten. Hij luistert naar denkers, daklozen, prostituees, politieke leiders en nieuw aangespoelde plannenmakers. Na Arm Wallonië en Grand Central Belge is Verbeken opnieuw van de partij met journalistiek van de bovenste plank.

Jij kan mee de vragen bepalen. Geef ze door via www.bruzz.be/alacarte of whatsapp, via 0489/988 988, en Robert Esselinckx legt ze hem voor.

  • A La Carte, van maandag tot donderdag om 12.00 uur op BRUZZ radio (98.8 fm), BRUZZ.be en BRUZZ tv.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?