BRUZZ en Muntpunt organiseren grootste verkiezingsshow in jaren

© BRUZZ
24/05/2019

Op verkiezingsavond slaan BRUZZ en Muntpunt de handen in elkaar en organiseren ze samen de grote BRUZZ verkiezingsshow.

Vanaf 18 uur loodsen Margot Otten, Robert Esselinckx, Jeroen Roppe en Luana Difficile je vanuit Muntpunt door de cijfers, de analyses en de reacties. En overal in de stad meten reporters de temperatuur op en zorgen ze voor livereacties.

“Voor BRUZZ is het belangrijk dat we op verkiezingsdag in de stad aanwezig zijn”, zegt algemeen hoofdredacteur Kristof Pitteurs. “Dat we Muntpunt gekozen hebben als uitzendlocatie voor onze verkiezingsshow is dan ook een logische keuze. We zitten niet alleen op een plek die alle Nederlandstalige Brusselaars na aan het hart ligt. Dankzij de grote glaspartijen ga je Brussel ook de hele uitzending kunnen zien”.

Ook Muntpunt is enthousiast over de samenwerking. “Als onze goede collega’s van BRUZZ voorstellen om Muntpunt als locatie te gebruiken voor hun verkiezingsshow dan hoeven we daar niet lang over na te denken”, zegt Roel Leemans, de algemeen directeur van Muntpunt . “Het is niet meer dan logisch dat twee van de grote spelers in het Vlaams-Brusselse landschap de krachten bundelen om de Brusselaar en de Vlaming een avond vol informatie en actualiteit aan te bieden”.

De BRUZZ verkiezingsshow met al het verkiezingsnieuws en optredens van Blu Samu, Jules X en stand-upcomedians Yannick Joos en Dena. Zondag 26 mei, vanaf 18 uur, gratis toegankelijk in Muntpunt.

Volg al het verkiezingsnieuws vanaf 8 uur op BRUZZ radio, BRUZZ tv, BRUZZ.be en Brusselkiest.be en onze sociale media.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Brussel-Stad , Brussel Kiest 2019 , Brussel Kiest 2019 , Muntpunt

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni