BRUZZ radioshow Chunks Of Funk wint Online Radio Award

© www.jeroenpattyn.be

Driewerf hoera! Chunks Of Funk, de BRUZZ-radioshow van de eeuwig charismatische Mr. Leenknecht, wint een Online Radio Award. Die awards worden uitgereikt door het online radioplatform Mixcloud. Daar kan je radioshows van over de hele wereld gratis beluisteren.

Het is de eerste keer dat Chunks Of Funk in de categorie Eclectic een prijs krijgt. Nochtans was de concurrentie niet van de minste. Onder meer Beats In Space van de Amerikaanse deejay Tim Sweeney en Rhythm Section en Throwing Shade van de populaire Londense online radio NTS werden genomineerd.

Mixcloud organiseerde de Online Radio Awards voor de derde keer. Een professionele jury bestaande uit journalisten en mensen uit de radio-industrie kozen de genomineerden en de uiteindelijke winnaars. Categorieën zijn onder meer ‘EDM’, ‘Jazz’, ‘Pop’ en ‘Hip hop’.

Chunks Of Funk wordt vooral geprezen om zijn zeer uiteenlopende muzikale aanpak. Alles waar een soulvolle groove in te vinden valt komt in aanmerking om gedraaid te worden. Zoals de baseline van de show zelf al aangeeft: “from beats to bossa, from hip hip to house”.

Donderdag start Mixcloud een vierentwintig uur durende video stream waarbij je winnaars en genomineerden live ziet spelen. Chunks Of Funk zie je vanaf 17u spelen via onze BRUZZ-Facebookpagina.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

BRUZZ Magazine
deze week
deze week
  • Offscreen: cultfilmfestival reist door de tijd
  • Afropolitan: la monde inspirée par l'Afrique
  • Cabane: home is where the heart sings
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement