CRUSH: Dj Fresh vs.Diplo 'Bang Bang'

De laatste CRUSH van 2016 laat de stroboscopen flitsen, steekt de kerstboom in de fik en warmt je op voor een explosief eindejaarsfeestje. De schuldigen? Dj Fresh en Diplo plus een rist hotte vocalisten.

Hoeven we je Dj Fresh en Diplo nog voor te stellen? De eerste is een Britse dj die in het verleden speakerboxverpulverende drum-'n-bassanthems uitbracht zoals 'Louder', 'Hot Right Now' en het subtropische 'Gold Dust', de tweede is een blitse Amerikaanse producer die hits schreef voor oa. M.I.A. en zijn eigen band Major Lazer én samenwerkte met supersterren als Britney Spears, Snoop Dogg, Beyoncé en The Weeknd.

Samen blazen ze jouw kerstfeestje aan gruzelementen met de vette elektrogroove van 'Bang Bang', een stomper waarmee je gezwind headbangend 2017 in host. Achter de microfoon neemt soulvol volk plaats. Wat dacht u van Craig David? Van hitkanon R.City? En - tromgeroffel is op z'n plaats - onze eigen Selah Sue?

"Bang Bang / You knock me down / I hit the ground / I can't get back up", klinkt het. Nee, deze keer was het niet dat laatste shotje tequila. 't Was onze CRUSH.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook
BRUZZ Magazine
deze week
deze week
  • Belarus tripping: cinema vrom the edges of Europe
  • Gabriel Rios & The Colorist Orchestra
  • Histoire de la violence: Édouard Louis vire au théâtre
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement