Finale Humo's Rock Rally in AB verzet naar eind december

© AB

Het weekblad Humo heeft met zijn partners nieuwe data gevonden voor de halve finales en de finale van Humo's Rock Rally. De finale staat op 21 december gepland in de Ancienne Belgique. De oorspronkelijke planning kon door de uitbraak van het coronavirus en de daaraan gekoppelde overheidsmaatregelen niet doorgaan.

De halve finales zullen zaterdag 26 september en zondag 4 oktober in de Handelsbeurs van Gent en de Trix Antwerpen plaatsvinden. De finale in de AB in Brussel vindt dan weer plaats op maandag 21 december. Daar zullen mensen dus de opvolgers van onder andere Balthazar, Whispering Sons, DIRK., School is Cool, Compact Disk Dummies kunnen ontdekken.

Het muzikale concours van Humo was toe aan de halve finales toen de federale regering beperkingen oplegde over de organisatie van evenementen. Daardoor werden de halve finales uitgesteld. Die waren geprogrammeerd voor 13 maart in Vooruit in Gent en 14 maart in Trix in Antwerpen. Daardoor moest ook de finale in Ancienne Belgique in Brussel, gepland voor 26 april, op de lange baan geschoven worden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?