Adil en Bilall mogen Bad Boys 4 en Beverly Hills Cop 4 draaien

© Saskia Vanderstichele

Door het coronavirus blijven exacte releasedata nog even achterwege, maar Adil El Arbi en Bilall Fallah mogen zich alvast in de handen wrijven voor de vierde afleveringen van Bad Boys en Beverly Hills Cop. Daar hoopten ze afgelopen herfst al op.

Publiekslievelingen Adil en Bilall namen afgelopen jaar ook al Bad Boys for Life onder handen, een kaskraker die ondertussen goed is voor zo'n 386 miljoen euro wereldwijd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws in een interview met producer Jerry Bruckheimer.

“We waren blij om te zien hoe ze zo’n fantastische film hadden gemaakt, dus was het haast vanzelfsprekend dat we hen zowel ‘Beverly Hills Cop 4’ als ‘Bad Boys 4’ wilden laten regisseren", laat hij weten aan de Vlaamse krant.

De scenaristen zouden volop bezig zijn aan de nieuwe verhaallijnen. Voorlopig houden de regisseurs en producenten het vooral nog op wekelijkse Zoom-meetingen om alles op poten te zetten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?