BRUZZ select: interieurdesign, muziek en kerstinkopen

9fbc54e8-pc0400551cgiancarlomariaricci.jpg
© Coudenberg Sound Box Fest 2022
| Verschillende concerten vinden plaats in het Coudenbergpaleis.
© Coudenberg Sound Box Fest 2022
| Verschillende concerten vinden plaats in het Coudenbergpaleis.

BRUZZ selecteert de leukste winteractiviteiten van het weekend: een tentoonstelling over interieurdesign, een muziekfestival in het Coudenbergpaleis. Maar ook muziek met Bonobo en Imen ES.

EXPO

Vragen over of interesse in interieurdesign? Eén adres dit weekend: Trade Markt. Niet alleen voor je dagdagelijkse spulletjes, maar ook voor kerstartikelen om je huis sierlijk in te richten.

END OF COLLECTION DAYS bij home & living &go
11 > 30/12, 10.00 - 17.00
Atomiumsquare 1
www.trademart.be

MUZIEKFESTIVAL

Het Coudenberg Sound Box Fest is veel meer dan een muziekfestival. Het wil zijn publiek bewust in contact brengen met het archeologisch, historisch en artistiek erfgoed van België. Hoe? Door de overblijfselen van het Coudenbergpaleis in dialoog te laten met het eclecticisme en de dynamiek van het heden. De concerten van jazz, folk en elektronische muziek leggen een ondergronds parcours af, zodat het publiek de rijke akoestiek van de verschillende zalen van het Coudenbergpaleis kan ontdekken en tegelijkertijd de historisch ruimten kan bezoeken.

COUDENBERG SOUND BOX FEST
11, 18/12, 18:30
Coudenbergpaleis

www.coudenberg.brussels

Coudenberg Sound Box Fest 2022.jpg
Coudenberg Sound Box Fest 2022.

ELEKTROMUZIEK

Simon Green, de man achter Bonobo, werd geboren in Brighton en maakte een carrière zonder makkelijk succes na te streven, maar mag zich momenteel een van de grootste namen noemen in de internationale electro-scene. Bonobo staat dit weekend op het podium van Vorst Nationaal om zijn nieuwe, langverwachte album 'Fragments' aan het Belgische publiek voor te stellen. De zevende plaat uit zijn carrière.

BONOBO, FRAGMENTS TOUR 2022
10/12, vanaf 18.30
Vorst Nationaal
www.forest-national.be

Bonobopaysage.jpg
© Grant Spanier
| Bonobo komt op het podium van het Vorst Nationaal in Brussel.

CONCERT

Wordt beschouwd als de nieuwste openbaring van de urban popscene. Haar naam? Imen ES. Speelt zondag in de Koninklijke Circus. Imen ES bracht in 2020 haar eerste album "Nos vies" uit. In 2021 kwam haar tweede album uit.

IMEN ES
11/12, 18.00
Koninklijke Circus
www.cirque-royal-bruxelles.be

MARKTEN

Muziekcentrum Volta opent zijn deuren voor de tweede editie van de snertmarkt. Op deze kerstmarkt kunnen lokale kunstenaars en ontwerpers hun werk aanbieden, zoals sieraden en keramiek. Wie niets wil kopen, kan ook altijd genieten van een gezellig drankje, een heerlijke soep, een vreugdevuur en wat winterse warmte.

SNERTMARKT
11/12, 13:00
Volta
www.volta.brussels

1757 MUSIC Aili-Volta 3
© Heleen Rodiers
| Het muziekcentrum Volta.
Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?