Sound of Sprouts gaat op zoek naar Brussels dj-talent

Sound_of_Sprouts
© Facebook Brik
| De winnaar van de wedstrijd krijgt mag onder andere een podium bekleden op het studentenfestival Brussel Brost in september.
© Facebook Brik
| De winnaar van de wedstrijd krijgt mag onder andere een podium bekleden op het studentenfestival Brussel Brost in september.

Studentenorganisatie Brik gaat met een vernieuwde dj-contest op zoek naar muzikaal talent uit de hoofdstad. De wedstrijd werd Sound of Sprouts gedoopt en is uitsluitend bedoeld voor studenten aan Brusselse hogescholen of universiteiten. De winnaar zal niet alleen te zien zijn op de volgende editie van Brussel Brost in september, maar krijgt ook airtime van BRUZZ.

De organisatie achter de muzikale zoektocht vraagt geïnteresseerden om een mixtape van een halfuur door te sturen via vi.be. Alle stijlen zijn welkom: van house tot techno en van electro naar drum‘n’bass.

Uit alle inzendingen worden dan vier finalisten geselecteerd voor de eindstrijd op 27 februari in de concertzaal van Pilar. Dat is de vervanger van het ter ziele gegane Kultuurkaffee op de VUB-campus in Etterbeek.

De winnaar van de wedstrijd krijgt een waardebon voor muziekmateriaal van 500 euro, mag een podium bekleden op Brussel Brost en zal te horen zijn op de radiozender van BRUZZ.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?