Spaces opent hippe coworkingplek in Oudergem

© @ spaces
| Trendy coworkingplekjes in Brussel.

Spaces neemt zijn intrek in het HD54-gebouw op de hoek van de Herrmann Debrouxlaan en de Waversesteenweg in Oudergem. Met meer dan 3.400 m2 aan trendy kantoren, coworkingplekken en vergaderzalen richt het kantoorconcept zich op startups, freelancers en (inter)nationale ondernemingen.

Spaces vertrekt vanuit het idee dat een creatieve werkplek het brein stimuleert. Op die manier wil het een creatieve en persoonlijke kantooromgeving creëren waar een community van gelijkgestemde start-ups, scale-ups, freelancers, KMO’s tot multinationals elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Aan die community worden verschillende diensten aangeboden zoals een bar-restaurant en administratieve ondersteuning. Zo kunnen de banden tussen de leden van de community versterkt worden doordat er verschillende lezingen, workshopes en netwerkevents georganiseerd worden.

Spaces Brussels Auderghem’ is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt er vlak voor de deur en het metrostation Herrmann Debroux en verschillende tramlijnen liggen op wandelafstand. Daarnaast beschikt het center over 34 parkeerplaatsen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?