Brussel heeft er nieuwe nachtclub 'Kattenbak' bij

Dj Dollkraut mag de eerste party in Kattenbak op gang draaien

Kattenliefhebbers die hun feliene dansschoenen willen opblinken, mogen zich in de snorharen wrijven: met Kattenbak heeft Brussel er een fijne club bij.

Het Brusselse nachtleven kende de voorbije jaren een dip, met clubs die sloten of vertrokken. Maar sinds onder meer C12 aan de kar begon te trekken, is de scene aan een heropleving toe. Met Kattenbak hebben clubbers er opnieuw een (tijdelijke) spannende plek in het centrum van Brussel bij.

Achter Kattenbak zit Jane Haesen, die de voorbije jaren het Brusselse nachtleven kleurde met de gayvriendelijke Catclubparty’s en die zelf ook geregeld achter de draaitafels kruipt als Lady Jane.

Catclub bijt dit weekend zelf de spits af in de nieuwe hotspot voor nachtraven, met draaitafelsessies van Brusselaars Rick Shiver en Fais Le Beau en de Amsterdamse analogesoundwizard Pascal Pinkert alias Dollkraut, die met zijn minimal wave, lo-fi electrodisco en soundscapes Kattenbak mag bedwelmen.

Volgend weekend is het de beurt aan Gay Haze, het populaire partyconcept van Brusselaar Guillaume Bleret, om de club te doen spinnen. Miauw!

Meer info vind je op de Facebook-pagina van Kattenbak.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?