Gailors partytips: zomerse vibes op de opening van Horst Summer

Er is dit weekend weer vanalles te doen. Je kan de zomer gaan opsnuiven op de Horst Summer opening of je benen losgooien in verschillende Brusselse clubs.

TRENDY presents NOTORIOUS

Vanavond viert notinclub haar driejarige verjaardag. Dat vraagt natuurlijk om een groot feest. Op deze old school party presenteert Trendy Notorious. Deze avond wil je echt niet missen. Een ticket kost je €15 en je bent er welkom vanaf 20 jaar. Een ideale avond om je weekend goed in te zetten, lijkt me!

Horst summer opening

Kan je al niet meer wachten tot Horst festival volgend jaar? Dan heb ik een ideaal zaterdagavondplan voor jou. Zaterdag gaat Horst Summer van start, een open air op de unieke Asiat site in Vilvoorde. Call Super, OK Williams & Mambele zorgen voor de ROTUNDA soundtrack en Z@P, Gurl & NMSS bezorgen je in Moon Ra een heerlijke avond. Voor een ticket betaal je €22,5.

Bru x elles Festival - Launch party

En er is een nieuw volledig vrouwelijk concept 'Bru x elles', dat is altijd goed nieuws. De laatste tijd worden female artiesten steeds vaker op de voorgrond gezet. Vandaag is het de launch party hiervan in de VK, in Molenbeek. Bluai, Ysmé, Boa Joo, Ikraaan, Pega Niariu, Golden Zebora, Leese, Clara zetten de boel op stelten!

LAPREMICE Bloody Louis

En het grootste Bloody Louis hiphop-concept is na drie weken inactiviteit ook terug. Het Bloody club seizoen zit er bijna op, dus ik zou niet twijfelen om eens binnen te springen. Bloody zal haar eigen stage hebben op Les Ardentes, dus als je er niet genoeg van kan krijgen, kan je hun daar deze zomer in festivalmodus nog zien. Vast en zeker iets om naar uit te kijken!

THE YARD OPEN AIR

Het ruiterijcomplex 'Drie Fonteinen' in Vilvoorde, waar het allemaal begon voor Fire Is Gold voor ze naar Antwerpen verhuisden, opent dit weekend opnieuw haar deuren met een nieuwe open air “The Yard Open Air”. Het zal een avond worden speciaal voor de Technoliefhebbers! Voor €28,50 kan jij deze zondag ook deel zijn van deze nieuwe Open Air community. Niet twijfelen dus.

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?