Pizzeriaketen Mamma Roma herbront in 2019

Pizzeriaketen Mamma Roma verkeerde in financiëel zwaar weer, en hoopt er in 2019 weer bovenop te geraken.

De Brusselse pizzeriaketen Mamma Roma zal er in 2019 anders uitzien. Er komt een nieuw logo en er komen zaken bij. De vestiging op de Boondaalsesteenweg sluit, en die van Jourdan krijgt een facelift.

2018 was geen gelukkig jaar voor de pizzeriaketen Mamma Roma. Het bedrijf uit Sint-Lambrechts-Woluwe zou in slechte papieren zitten en er sluimert een conflict met de aandeelhouders. Kersvers CEO Eddy Bauts hoopt het tij in 2019 te kunnen keren.

Zo gaat de verlieslatende zaak op de Boondaalsesteenweg dicht en krijgt de vestiging op het Jourdanplein een facelift. Die vestiging moet het uithangbord worden voor Mamma Roma 2.0. met een nieuw logo en een nieuw restaurantconcept. Hoe concreet de plannen zijn, wil de keten nog niet kwijt.

De pizza's van Mamma Roma moeten bekender worden. Nieuwe winkels in Antwerpen, Gent en Brugge moeten daarvoor zorgen. Binnenkort zou er ook een restaurant openen in Luik. De keten zal zijn pizza's ook verkopen in tankstations van het Franse merk Total en bij de Franse distributieketens Carrefour en Déli Traiteur.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?