Ontwaak op het dak van Bozar met Matinée Mornings

LV
10/07/2024

Muziekcollectief Matinée palmt donderdagochtend het dak van de Bozar in met twee concerten en ontbijt bij dageraad. "Het is een andere manier van wakker worden", vertelt Marie De Broeck, een van de initiatiefneemsters.

Matinée klinkt misschien wel bekend in de oren, het is een een slow music en brunchconcept dat iedere laatste zondag van de maand plaatsvindt, telkens op een andere locatie in Brussel.

"We wilden eens iets nieuws proberen en organiseren ditmaal op een doordeweekse donderdag twee ochtendconcerten vergezeld van een ontbijt op het dak van de Bozar. Voor de eerste editie staan Britse artiest Dylan Henner en law of glances op het programma", doet Marie uit de doeken. "Ook mensen die daarna nog gaan werken kunnen langskomen en hun dag op een andere manier starten."

Smaak te pakken

"Wij zijn klein gestart met onze zondagse brunches en ambient concerten, dus het is leuk om groei te doormaken en nu ook te kunnen samenwerken met grotere partners zoals Bozar", vertelt ze. "Donderdag vindt de eerste editie plaats, maar op 22 augustus doen we het opnieuw en wie weet hebben we de smaak wel te pakken voor meer Matinée Mornings."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni