Brusselaar opgepakt voor poging tot doodslag in Eigenbrakel

© Google Streetview
| Hier vond vrijdagavond een massale vechtpartij plaats.

Een jonge inwoner van Brussel is dit weekend opgepakt voor een poging tot doodslag in Eigenbrakel. De negentienjarige raakte betrokken bij een massale vechtpartij. Een van de slachtoffers verkeert in levensgevaar.

In het skatepark van Eigenbrakel brak vrijdagavond rond 21.00 uur een vechtpartij uit, waarbij verschillende messteken werden uitgedeeld. Mogelijk ging het om een afrekening tussen twee rivaliserende bendes. Er vielen twee gewonden.

Een van de slachtoffers werd geraakt aan de lever en verkeert maandagmorgen nog altijd in levensgevaar. Het andere slachtoffer liep eerder oppervlakkige verwondingen op, maar verblijft wel nog altijd in het ziekenhuis.

Zondag werd in Nijvel een verdachte opgepakt: een 19-jarige inwoner van het Brussels Gewest. Het parket van Waals-Brabant vraagt om zijn aanhouding wegens poging tot doodslag.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?