Man opgepakt na handtastelijk gedrag tijdens feestje in Warandepark

© Peter Dhondt/BRUZZ
| Politiezone 5339: Brussel-Stad en Elsene.

In het Warandepark in Brussel is zondagavond een man opgepakt die verschillende dames zou hebben lastiggevallen. Zo probeerde hij hen te zoenen of aan te raken.

"In het park was op dat moment een feest aan de gang,” meldt een woordvoerder van de Brusselse politie. "Doorheen de avond benaderde de verdachte in totaal drie jongedames toen ze zich even afzonderden voor een sanitaire stop. De dader zou het eerste slachtoffer hebben proberen te zoenen. De jongedame wist zich te weren waarop de man afdroop.”

Even later op de avond sloeg de man opnieuw toe wanneer twee andere vrouwen zich even afzonderden. "Hij viel hen daarbij fysiek lastig, maar opnieuw verweerden de jongedames zich en weigerden ze zijn misplaatste avances. Enkele vrienden verwittigden daarop de politie, die even later ter plaatse kwam. De man werd aangeduid en meegenomen voor verhoor. Na afloop werd hij ook ter beschikking gesteld van het Brusselse parket. Er werd een onderzoeksrechter gevorderd, die de man na verhoor in vrijheid heeft gesteld. Het gerechtelijk onderzoek is lopende."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?