Onbekende man dood aangetroffen in Anderlecht

© google
| Het Baraplein in Anderlecht

Op het Baraplein in Anderlecht is vrijdagochtend een onbekende man dood aangetroffen. Dat meldt het Brusselse parket. Het gaat om een man van tussen de 40 en 50 jaar, maar meer is over hem nog niet geweten. Ook over de juiste doodsoorzaak bestaat nog geen duidelijkheid.

"Deze morgen omstreeks 05.30 uur heeft een voorbijganger een man aangetroffen die languit op het voetpad lag," zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. "Hij heeft de hulpdiensten gebeld en de toegesnelde arts heeft het overlijden vastgesteld, maar kon de doodsoorzaak van de man niet bepalen."

Het Brusselse parket werd verwittigd en liet onmiddellijk een veiligheidszone instellen. Het labo van de federale politie kwam ter plaatse, net als een wetsarts.

"In de loop van de namiddag heeft de wetsarts een autopsie uitgevoerd, maar ook deze bracht geen uitsluitsel over de doodsoorzaak," gaat de parketwoordvoerster verder. "Er werden evenwel geen sporen van geweld of tussenkomst van een derde op het lichaam aangetroffen. Het onderzoek wordt verdergezet en onder meer een toxicologisch onderzoek werd gevraagd. Het slachtoffer kon nog niet geïdentificeerd worden. Het gaat om een man van tussen de 40 en 50 jaar. Ook op dit punt wordt het onderzoek actief verdergezet."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over

Nieuws uit Brussel in je mailbox?