Ontsnapte gevangene na vier dagen nog steeds voortvluchtig

© ellyps.com
| Het Sint-Pietersziekenhuis in de Marollen.

De gevangene die vrijdagnamiddag aan de politie kon ontsnappen in het Sint-Pietersziekenhuis is nog steeds voortvluchtig. Dat bevestigde het parket van Brussel dinsdag aan BRUZZ. De voor drugsfeiten veroordeelde man staat intussen internationaal geseind.

De 40-jarige Ben Saad verbleef sinds december 2017 in de gevangenis van Vorst. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en illegaal verblijf. Vrijdagnamiddag werd de man overgebracht naar het Sint-Pietersziekenhuis in de Marollen voor een medisch onderzoek. Tijdens een onoplettendheid van de bewakers nam de geboeide Ben Saad de benen.

Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Men vreest dat hij intussen niet meer in ons land vertoeft. Daarom staat Ben Saad nu ook internationaal geseind. Het zou niet de eerste keer zijn dat de man probeerde te ontsnappen. Bij een vorig medisch onderzoek in hetzelfde ziekenhuis droeg hij gewone kledij onder zijn gevangenisplunje.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?