Presentator van Fun Radio neergeslagen in Vorst

© David Kauffman via Facebook

Radiopresentator David Kauffman is vorige maand in Vorst neergeslagen door een onbekend individu. Op de parking van zijn werkgever Fun Radio kreeg hij plots een klap tegen zijn hoofd en verloor hij het bewustzijn. Kauffman was een tijdje werkonbekwaam en zoekt naar getuigen.

Op 9 juni parkeerde Kauffman zijn wagen omstreeks 17.00 uur vlak voor de radiostudio van Fun Radio in de Telemachuslaan in Vorst. Terwijl de presentator nog wat spullen uit zijn koffer nam, werd hij neergeslagen. "Het gebeurde allemaal in enkele seconden. Ik zag niet wat er gebeurde", getuigt hij in de krant La Capitale.

Kauffman verloor even het bewustzijn, kon zijn avondshow niet presenteren en was een week werkonbekwaam door de klap op zijn wang. De politie is op de hoogte, maar heeft geen idee wie de dader is. Om het onderzoek te versnellen, roept Kauffman getuigen op om zich te melden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?