© b2n

Uitgaansapp b2n al meer dan 5.000 keer gedownload

© brusselnieuws.be
30/07/2015

Brusselaars Tom Leunen en Sam Gubel ontwikkelden anderhalf jaar geleden als student een app met informatie over het Brusselse nachtleven. Die is met weinig promo snel een succes geworden.

Wat begon als een experiment in de les, is op korte tijd uitgegroeid tot een populaire app. Leunen en Gubel misten naar eigen zeggen allebei een handig overzicht van wat er aan feestjes in Brussel te beleven viel. Samen met Erasmusstudent Jonathan Kongolo ontwikkelden ze b2n.

De app wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren en werd intussen al meer dan 5.000 keer gedownload. Na het invoeren van een datum, muziekstijl of etablissement verschijnt meteen een overzicht van het aanbod in Brussel. “b2n geeft een totaalbeeld weer van het Brusselse nachtleven: van mainstream tot alternative, van gezellige caféconcertjes tot de grootste clubbing evenementen in de hoofdstad”, klinkt het op hun website.

De b2n-app bevat een interactieve kaart die de clubs en cafés in jouw buurt weergeeft, favoriete feestjes kunnen bewaard worden voor later en voor wie op zijn centen wil letten is er ‘Deals of the day’.

Vooral Brusselaars plannen hun uitjes met de app, maar ook mensen uit de Rand of toeristen ontdekken nieuwe plekken via b2n.

De app is gratis en beschikbaar voor zowel Android als voor iOS, en er zit ook een webversie aan te komen, zeggen de twee in Het Nieuwsblad.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni