Zangproject 'Allez, Chantez!' waait over naar Brussel

© BRUZZ
18/04/2017

Vanaf komende maand - telkens op de eerste vrijdagmiddag van de maand - kan je op het Muntplein de longen uit je keel zingen met Allez, Chantez!. Het zangproject wil mensen samenbrengen om luidkeels popmuziek van de jaren ’50 tot nu mee te zingen. In Gent en Kortrijk werd het zangproject in geen tijd ontzettend populair, met telkens enkele honderden deelnemers.

Muntpunt lanceert samen met Allez, Chantez! het concept in Brussel. “Muntpunt speelt constant in op actuele thema’s, steeds met de Brusselse hoofdstedelijke context in het achterhoofd. Wij willen Brussel laten bruisen en halen Allez, Chantez! in huis om al de verschillende mensen die in Brussel wonen, werken en passeren samen te brengen,” zegt Roel Leemans, algemeen directeur Muntpunt.

Telkens op de eerste vrijdag van de maand zullen de zangcoaches van Allez, Chantez! iedereen aanmanen om voluit mee te doen, ongeacht achtergrond, leeftijd of muzikale ervaring.

‘Bruggen slaan’
“Dankzij de laagdrempelige invulling van het concept kan Allez, Chantez! een positieve dynamiek op gang brengen en bruggen slaan tussen mensen met een zeer uiteenlopende achtergrond,” legt Annelore Camps, oprichter van Allez, Chantez! uit.

Alle zangsessies zijn volledig gratis en zullen doorgaan op 5 mei, 2 juni en 7 juli, telkens van 12.00 uur tot 13.30 uur.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Cultuurnieuws, Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni