Feestconcept Plein Publiek trekt naar Brussel

© Plein Publiek via Facebook
| Plein Publiek in Antwerpen

Nog voor de paasvakantie openen de uitbaters van Plein Publiek, dat feestjes combineert met een restaurant in een serre, een tweede locatie in Brussel. Dat meldt Plein Publiek op Facebook.

In Antwerpen is Plein Publiek al enkele jaren een hippe uitgaansplek. In een serre worden gratis feestjes gehouden, is er een restaurant en worden er concerten en kunsttentoonstellingen gehouden. 

De uitbaters van Plein Publiek hebben nu een tweede serre aangekocht en planten die nog voor de paasvakantie neer in Brussel. “Met onze gekende formule van food, art en nightlife”, klinkt het in een aankondiging op Facebook. 

Veel meer details over de geplande tweede locatie zijn er nog niet. “Zoals in Antwerpen werken we ook met een restaurantformule. Voor Brussel zijn we nog in overleg met een paar concepten”, zegt Nelson Donck van Plein Publiek aan Gazet van Antwerpen.

In Antwerpen tracht Plein Publiek zoveel mogelijk op een circulaire manier te werken, door onder meer afvalwater te recycleren. Dat zal in Brussel anders zijn. “In de hoofdstad zullen we onze werking niet combineren met een concept rond circulaire economie, maar met een andere invulling”, klinkt het.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?