Verkiezingsshow op 7 juni in Kaaitheater

Op zondag 7 juni slaan de vier Vlaamse media in Brussel de handen in elkaar. Op Brusselkiest.be, FM Brussel en tvbrussel krijgt u live het nieuws over de stembusslag met de allereerste resultaten, analyse en interviews. Bovendien staan de deuren van het Kaaitheater open voor iedereen die de verkiezingsshow live wil meemaken.

Het is ondertussen een traditie om op verkiezingsdag het Kaaitheater in Brussel om te toveren tot het Nederlandstalig zenuwcentrum van de verkiezingen in Brussel.

In de grote zaal is er vanaf 18 uur de publieksshow, gepresenteerd door Yasmina El Messaoudi, Gui Polspoel en Robert Esselinckx. Naast nieuws en duiding is er ook muziek , De Fanfaar en Hannelore Bedert staan op het podium. De show wordt ook live uitgezonden op tvbrussel.

De radiostudio staat ook in het Kaaitheater opgesteld. Jeroen Roppe en Xavier Taveirne van FM Brussel zullen u al vanaf 15 uur op de hoogte houden van het verloop van de stembusgang. Tot laat worden uitslagen, commentaar en analyses meegeven en passeren alle Brusselse kopstukken de revue.

Al het nieuws wordt ook verzameld op de site Brusselkiest.be, die op 7 juni versterkt wordt door de journalisten van Brussel Deze Week. Zo wordt deze site het snelste nieuwsplatform en de meest complete Nederlandstalige referentie voor de verkiezingen in Brussel.

Iedereen is dus welkom op de grote verkiezingsshow in het Kaaitheater. En op woensdag 10 juni verschijnt de onmisbare editie van BDW met alle uitslagen, commentaren en analyses.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?