BSMNT show by Théo

Théo Gee is een Brusselse DJ met een veelzijdige muzieksmaak, variërend van new-school en old-school hiphop tot toekomstige beats, disco, house, funk en elektronische muziek.

Théo begon op 15-jarige leeftijd muziek te spelen toen hij besloot om hiphoptracks op te nemen in de kelder van zijn ouders met vrienden. Zijn belangrijkste invloeden in die tijd waren Amerikaanse en Franse rap, maar ook R&B, jazz en soul. Op 18-jarige leeftijd moest hij zijn passie voor muziek 'opzij zetten' toen hij aan de universiteit begon. In 2014 greep hij terug naar muziek nadat een van zijn goede vrienden hem bewust maakte van zijn liefde en kennis voor muziek.

Enkele maanden later creëerde hij zijn eigen feestconcept, BSMNT. Hij wilde zijn eigen draai geven aan het Brusselse muzieklandschap. Als resident dj had hij de mogelijkheid om te spelen met artiesten, zoals Sango, Jarreau Vandal, Troyboi, DJ Craze, IAMNOBODI, Sosupersam, High Klassified, Da-P, Dtweezer, Maximus MMC of Dave Luxe.

Van 2015 tot 2018 speelde Théo in vele clubs in Brussel, Gent, Leuven, Hasselt of Antwerpen. In februari 2016 kreeg hij zijn eerste internationale contract en vloog hij samen met zijn team naar Porto.

Théo bewerkt zijn eigen favoriete tracks en is een veelzijdige artiest die zich aanpast aan de altijd uitgebalanceerde dj-sets.

 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.