Eerste sekspoppenbordeel van België opent de deuren

© Dolls
| Het bordeel stelt acht modellen ter beschikking. Dit is Linda.

Meise heeft een primeur beet. In de gemeente is het eerste sekspoppenbordeel van België geopend. Voor een sessie met een levensechte pop betaal je tussen 50 en 120 euro. Volgens de uitbater zijn er in de eerste week na de opening al vijf klanten over de vloer geweest.

Uitbater Fabrice Jacobs bouwde zijn eigen woonkamer om tot ruimte voor het bordeel. In totaal heeft hij acht poppen ter beschikking.

Het idee kreeg hij van zijn zoon. “Ik was groothandelaar in schoonmaakproducten in Brussel, maar die zaak heb ik verkocht. Eerst was het plan om naar het Spaanse Calpe te verhuizen, maar dan toonde mijn 25-jarige zoon me een krantenartikel over poppenbordelen. Hij vroeg me waarom ik niet zoiets zou doen, dus heb ik me hierop gestort,” zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Voorlopig heeft hij enkel vrouwelijke poppen, maar Jacobs overweegt om ook een mannelijk model aan te kopen “om ook mensen met andere voorkeuren te kunnen bedienen.”

Jacobs maakt zich sterk dat hij de hoogste standaard qua hygiëne aanhoudt. “Onze poppen worden na élk gebruik gereinigd en gedesinfecteerd," klinkt het.

Ook in Spanje, Frankrijk en Duitsland zijn er bordelen met poppen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?