Koffiebars van OR worden overgenomen

© Facebook

De koffiebars van OR die je in Brussel onder meer aan de Auguste Ortsstraat in het stadscentrum en op het Jourdanplein in Etterbeek vindt, hebben een nieuwe eigenaar. “Een andere naam, maar hetzelfde team en dezelfde koffie.”

Het gaat om een beslissing die dateerde van voor de coronacrisis. “Dankzij de vele koffieboeren die we ontmoet hebben en ervaring die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren, zijn we klaar voor verandering,” klinkt het bij OR Coffee. “We willen ons volledig focussen op de duurzame relaties die we hebben onderhouden en het vinden van specialty coffee overal ter wereld, om het daarna met aandacht en respect te branden tot uitstekende koffie.”

“Om hier voor de volle 100% voor te kunnen gaan, hebben we besloten om de bars over te laten aan Ana Attento,” klinkt het verder. Voor de twee Brusselse bars verandert er dus weinig: het personeel blijft hetzelfde en de koffie ook, alleen krijgt de koffiebar wel een nieuwe naam.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?