Minister Smet in allerijl geopereerd: 'Ik maak het goed'

© PhotoNews
| Niet bij de opening van de fietsparking in metrostation De Brouckère, maar wel in een ziekenhuisbed.

Pascal Smet (SP.A) moest zich donderdagavond in allerijl laten opereren om een ontstoken blindedarm te laten verwijderen. De ingreep is prima verlopen en de Brusselse minister stelt het goed. "Mijn blindedarm was bijna gesprongen. We waren er net op tijd bij."

Opvallende afwezige donderdagnamiddag bij de inhuldiging van de fietsparking in metrostation De Brouckère: Pascal Smet. De minister van Mobiliteit had er nochtans een afspraak met wielerlegende Eddy Merckx.

Maar een blindedarmontsteking gooide roet in het eten. "Het ging supersnel. Woensdagnamiddag had ik plots buikpijn. Donderdagmiddag belde ik mijn huisarts op en die avond werd ik geopereerd", doet Smet zijn verhaal op Facebook.

Zijn blindedarm werd na een succesvolle operatie weggenomen. "We waren er net op tijd bij. De blindedarm was bijna gesprongen. Maar ik maak het goed."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?