Marathonloper Georges Desmul van Artsen zonder Grenzen wil een sponsormarathon organiseren in Schaarbeek om geld in zamelen voor de slachtoffers van de natuurramp in Zuidoost-Azië.

Op zaterdag 8 en zondag 9 januari zal Georges Desmul in de Nieuwstraat 1440 mensen zoeken die op de marathon willen lopen. Hij heeft zoveel mensen nodig om tegelijkertijd ook een wereldrecord te vestigen.

De marathon zelf zal beginnen op vrijdagavond 14 januari om zes uur. Iedere loper moet er één ronde lopen en betaalt daar vijf euro voor. De marathon duurt achtenveertig uur en gaat non-stop door tot zondagavond zes uur.

Georges Desmul roept studenten, scoutsgroepen en sportverenigingen op deel te nemen aan de marathon. Hij zoekt ook mensen om 's nachts te lopen.

Als u ook wil deelnemen aan de sponsermarathon voor de slachtoffers in Zuidoost-Azië, dan kan u naar Georges Desmul bellen op 0496 / 12 23 61 of u bezoekt de website. Hij zal op 8 en 9 januari in de Nieuwstraat lopers ronselen. De marathon gaat door op 14, 15 en 16 januari in Schaarbeek.


Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni