Anderlecht maakt zich klaar voor Neftchi Bakoe

© FM Brussel
26/07/2005
Voetbalclub Sporting Anderlecht speelt dinsdagavond de heenwedstrijd van de tweede voorronde van de Champions League. Tegenstander is Neftchi Bakoe, een eerder onbekende club uit Azerbeidjan, maar volgens coach Vercauteren niet te onderschatten.

Maandagavond staan de spelers van Anderlecht in het Constant Vanden Stockstadion tegenover de spelers van Neftchi Bakoe.

Volgens trainer Franky Vercauteren is Anderlecht maar best op zijn hoede voor de onbekende ploeg uit Azerbeidjan. "Het is een ploeg die goed georganiseerde voetbal brengt en die al een aantal goede resultaten heeft neergezet. Misschien niet in de zin van qualificaties maar ze heeft ook geen grote nederlagen geleden tegen goede ploegen uit het Europees voetbal. Dankzij hun nationale ploeg en een paar internationals bij Bakou hebben ze onder andere tegen Servië goede resultaten behaald. Het zogenaamde kleine broertje waar niemand veel van af weet. Het wordt een wedstrijd die we toch niet mogen onderschatten."

De terugwedstrijd staat op woensdag 3 augustus geprogrammeerd. Bij winst stoot Anderlecht door naar de derde en laatste voorronde in de Champions League.

:: RSC Anderlecht - PFC Neftchi Bakoe - Constant Vanden Stockstadion, 1070 Anderlecht
datum: dinsdag 26 juli om 20.30 uur

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni