Anderlecht neemt keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar over van NAC Breda

© Facebook

De Nederlander Jelle ten Rouwelaar (39) wordt de nieuwe keeperstrainer van RSC Anderlecht. Hij komt over van NAC Breda. Dat heeft de Nederlandse tweedeklasser op zijn website bevestigd.

Ten Rouwelaar is een clubicoon bij NAC Breda. Hij stond er negen jaar (2007-2016) in doel en werd er vervolgens aangesteld als keeperstrainer. Het is nog onduidelijk wat er zal gebeuren met de Nederlander Max de Jong (51), sinds 2012 keeperstrainer bij RSCA. Hij kwam toen samen met John van den Brom naar Anderlecht.

"Na 13 jaar gaat Jelle ten Rouwelaar NAC verlaten voor een nieuwe uitdaging", zo klinkt het op de website van NAC Breda. "De voormalig sluitpost en huidig keeperstrainer heeft onlangs bij de directie te kennen gegeven een stap te willen maken. Dat Jelle een bijzonder goede, maar ook ambitieuze keeperstrainer is, zal niemand zijn ontgaan. Jelle heeft inmiddels een overeenkomst bij Anderlecht getekend en kan hiermee zijn ambities als keeperstrainer waarmaken."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?