Anderlecht verliest met 4-1 bij AC Milan

© FM Brussel
02/11/2006
In de Champions League voetbal heeft Anderlecht met 4-1 verloren bij AC Milan. Kaka scoorde 3 keer voor de Italianen, Gilardino trapte de 4de goal binnen. Voor Anderlecht kon Juhasz tegenscoren.

Anderlechttrainer Franky Vercauteren blijft optimistisch:
"We hebben meegedaan en kansen gecreëerd maar we scoren nog te weinig. Er is ook teveel op de verdediging gespeeld, maar we weten nu wat ons te doen staat: punten rapen in Rijsel en thuis tegen Athene. In die zin is een tweede plaats vandaag nog haalbaar."

Ook Dirk Deferme, de hoofdredacteur Sport van Kanaal 2 die gisteren de wedstrijd versloeg had een aantal positieve bedenkingen na de match:
"Het laatste half uur hebben ze Milan naar de keel kunnen grijpen: het werd 3-1 en heel snel daarna ging er een bal tegen de paal. Maar stel dat die bal erin was gegaan en het 3-2 werd, dan had Anderlecht zéker nog in de buurt van echte puntenwinst kunnen komen."

In de andere wedstrijd in groep H won AEK Athene met 1-0 bij Rijsel.
AC Milan blijft aan de leiding met 10 punten. Rijsel is tweede met 5 punten, AEK Athene staat op de derde plaats met 3 punten en onderaan de rangschikking staat Anderlecht met 2 punten.

Op 21 november speelt Anderlecht tegen Rijsel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni