Brusselse ploegen en voetbal: de uitslagen

© FM Brussel
25/10/2004
Afgelopen weekend is er weer volop voetbal gespeeld door de Brusselse ploegen. Een overzicht van de uitslagen.

Eerste klasse
In eerste klasse voetbal is de tiende speeldag achter de rug. Voor Anderlecht leverde dat winst op nadat de ploeg tegen Racing Genk won met 4 - 2. Anderlecht won nadat Genk twee maal op voorsprong was gekomen. Door deze winst heeft Anderlecht nu vierentwintig punten, twee punten minder dan Club Brugge. Club Brugge won zondag van La Louvière met 2 - 0.

FC Brussels staat in de ranglijst op de zestiende plaats met zeven punten. De ploeg verloor dit weekend zijn wedstrijd tegen Sint-Truiden. De uitslag daar was 2 - 0.

Tweede klasse
In tweede klasse staat Union Saint Gilloise op een zeventiende plaats met negen punten na 2 - 1 verlies bij Beringen-Heusden-Zolder. Op de eerste plaats in het klassement staat Antwerp.

Derde klasse B
In derde klasse B verloor Diegem van Kermt Hasselt met 5 - 3. De Diegemse ploeg staat daarmee op een negende plaats in het klassement met elf punten. White Star Woluwe speelde gelijk tegen Veldwezelt. De stand was 2 - 2. WS Woluwe staat na de negende speeldag vijfde met veertien punten.

Vierde klasse B
In vierde klasse B leverde de negende speeldag voor RSD Jette geen winst op. De ploeg verloor met een 9 - 1 nederlaag van Eendracht Opstal. Jette staat daarmee op de zestiende en laatste plaats met één punt. Dilbeek had afgelopen weekend meer geluk en won van RC Lebbeke met 3 - 2. Rode Verrewinkel verloor dan weer van Willebroek-Meerhof met 0 - 1. In het klassement staat Dilbeek op de zevende plaats met veertien punten en Rode-Verrewinkel op de twaalfde plaats.

Vierde klasse C
Overijse won met 1 - 2 van Maasmechelen en neemt met negen punten de dertiende plaats in het klassement in. Grimbergen - Diest eindigde op 1 - 3, Kampenhout - Vilvoorde op 3 - 1. Grimbergen staat na deze speeldag op de veertiende plaats, Vilvoorde op de laatste.

Eerste provinciale
In eerste provinciale staat Ukkel-Vorst nog altijd op de eerste plaats. Ukkel-Vorst won dit weekend van Woluwe-Zaventem met 5 - 0.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni