FC Brussels pakt uit met nieuw clubblad

© FM Brussel
27/02/2006
Eersteklasser FC Brussels pakt uit met een nieuwe clubblad dat de voetbalclub een positief imago moet geven en binnen- en buitenlandse sponsors moet aantrekken.

Eersteklasser FC Brussels wil het budget voor volgend jaar met twintig procent optrekken. Volgens de club is dat nodig om bij de eerste helft in het klassement te blijven. FC Brussels is daarom op zoek naar extra sponsors in zowel het binnen- als het buitenland.

In dat kader komt de voetbalclub eveneens met een nieuw clubblad op de proppen. Het eerste nummer wordt vanaf vandaag gratis verspreid in 80.000 exemplaren in restaurants en cafés. "Het is de bedoeling om het imago van de club en hetgeen er gebeurt en leeft bij Brussels naar buiten te brengen," zegt Gino Gylain, commercieel directeur bij FC Brussels. "In een vaste rubriek zullen we het hebben over de toekomst van het project FC Brussels. Maar we staan ook stil bij hetgeen daarrond gebeurt, want we berichten over meer dan alleen maar voetbal. Ik denk bijvoorbeeld aan de vrouw, mode, design, ... Daarrond zoeken wij samenwerkingen."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni