Feesteditie Memorial Van Damme start promotour

© FM Brussel
08/05/2006
In augustus viert de Memorial Ivo Van Damme zijn dertigste verjaardag. De organisatie heeft voor deze verjaardagseditie een aantal speciale initiatieven op het programma geplaatst. De promotie rond het evenement ging vandaag al van start.

Een eerste opvallend initiatief is een postzegel die speciaal aan de memorial gewijd is. De feestpostzegels kunnen vanaf vandaag in de postkantoren gekocht worden. Eveneens vanaf vandaag tot en met het evenement rijdt tram 81 in een Memorial-kleedje doorheen Brussel en er zijn nog andere activiteiten gepland voor de feesteditie.

Organisator Wilfried Meert: "In het voorprogramma komt er een speciale viering met alle onze olympiërs. Er zal ook een concert komen waarover ik nog niets kan zeggen én er zullen heel wat topatleten aanwezig zijn."

De 30ste editie van de Memorial Van Damme vindt op 25 augustus plaats in het Koning Boudewijnstadion op de Heizel. Publiekstrekken wordt ongetwijfeld de Ethiopische langeafstandsloper Bekele, wereld- en Olympisch kampioen op de 10.000 meter.

:: een interview met o.a. topatlete Kim Gevaert vindt u onder "luister" terug

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni